Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 København k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag –- Fredag:         10-17

Tidsbestilling til prøverum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.


Det vil også hjælpe os at høre din mening om, hvad du finder mest interessant at læse om (sæt gerne flere krydser):
 

 

01/03 - 2009

Kære Props & Pearls,

Jeg ville blot lige skrive til jer ang. Epi-no'en:


Jeg har været utrolig glad for den. Jeg kunne være 8-9 cm udviddet inden fødslen og fik meget ud af at mærke forskel på spændt og afspændt forneden. De tre trin var nemme. Jeg havde en fantastisk fødsel, fik ingen presseveer, men formåede alligevel at føde på kun 4 veer i uddrivningsfasen og samtidigt blot sprække minimalt (ikke i mellemkødet)- jeg kunne nøjes med kun 1 sting.

 

Jordemoderen (som var en "gammel rotte" i faget) roste meget og jeg har lovet at vise hende Epi-no'en til efterfødselssamtalen. Jeg anbefaler den helt ublu til mine gravide veninder og tror min træning med den helt sikkert var med til, at gøre oplevelsen med at føde rigtig god. Man kendte ligesom fornemmelsen lidt. Desuden var det utrolig vigtigt at jeg kunne få den lille ud så hurtigt, da det viste sig at der var en uopdaget misdannelse, der gav hende problemer med at trække vejret (hun er Ok nu, men måtte opereres)

 

Dvs. jeg tror faktisk at min erfaring fra Epi-no'en har været med til at redde hendes liv og om ikke andet i hvert fald sørge for at hun ikke fik alvorlig iltmangel under fødslen og det er jo ikke så lidt af sådan en lille ballon.


Godt den er kommet til danmark.

Venlig hilsen
Iben