Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

MineBivirkninger

Hos Props & Pearls har vi erfaret, at der mangler fokus på de bivirkninger, som kvinder oplever ved at tage anti-østrogen medicin. Derfor har vi med støtte af OAK Fundation udviklet hjemmesiden "MineBivirkninger", hvor den enkelte kvinde kan rapportere sine bivirkninger, lære om bivirkninger samt få gode råd om hvad hun selv kan gøre for at håndtere disse bivirkninger. I første omgang er der tale om medicinerne: Arimidex, Aromasin, Femar eller Tamoxifen. Gør en aktiv indsats idag og tilmeld dig.

Hjemmesiden: www.minebivirkninger.dk 

Artikler om emnet: FSK medlemsblad

 

Kan en brystprotese være et smykke

Hos Props & Pearls synes vi at hjælpemidler skal være både funktionelle og smukke. Og det er vort ønske at designere vil interessere sig for at komme med feminine, moderne og æstetiske løsninger også på dette felt. Derfor har vi taget initiativ til en international designstafet under overskriften "kan en brystprotese være et smykke" 

Designstuderende rundt omkring i Europa har under overskriften "kan en protese være et smykke" udviklet en serie af fantastiske kunstværker, der alle - på meget forskellig vis - giver bud på hvordan det også kunne være at bære protese. Vi søger et udstillingssted, så vi kan vise Jer værkerne.

Fra en workshop i loungen: klik her

  

Østrogen - diskussionen der mangler

Props & Pearls arbejder for en større og mere åben debat omkring anvendelse af østrogen - specielt til de kvinder der er i anti-østrogenbehandling. Vi har bl.a. spurgt DBCG om Replens, som i Sverige, skal være første valg til kvinder i aromatasehæmmer behandling. Vi venter i spænding på svar.


Samlede erfaringer i forhold til Brystkræft

Birgitte Baht og Rosemarie Wedell-Wedellsborg stiftere af Props & Pearls er blevet bedt om at lave tre radioprogrammer for den anden radio (www.den2radio.dk) en internetbaseret radio interviewt og redigeret af Tina Munck. Klik på arkiv og søg Props & Pearls og hør om "Brystkræft og Seksualitet", "Ung og Brystkræft" og "Props & Pearls og brystkræft".