Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 København k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag –- Fredag:         10-17

Tidsbestilling til prøverum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.


Det vil også hjælpe os at høre din mening om, hvad du finder mest interessant at læse om (sæt gerne flere krydser):
 

 

 

 

Spørgsmål & Svar

 

Hvornår skal jeg starte med at bruge min EPI NO?

Du kan begynde at bruge din EPI NO til styrkelse af bækkenbunden når som helst under din graviditet. Selve udvidelsestræningen med din EPI NO starter tre uger før termin.

 

Kan træning med EPI NO efter fødslen fremme heling af bækkenbunden?

Ja. Bækkenbundstræning med EPI NO virker hurtigere og mere effektivt end knibeøvelser, og derfor vil du hurtigere få styrken tilbage i din bækkenbund.

 

Kan jeg begynde at træne med EPI NO tidligere, for at opnå bedre resultater? 

Du opnår de optimale resultater af din EPI NO udvidelsestræning i de sidste tre uger op til fødslen. Påbegynder du træningen tidligere bør dette ske under vejledning af din læge eller jordemoder. 

 

Hvor ofte og i hvor lang tid skal jeg træne med min EPI NO?

Det anbefales at benytte EPI NO til 10 minutters bækkenbundstræning hver dag i hele graviditeten, og i de sidste 3 uger op til fødslen ydere 10 minutters udvidelsestræning.

 

Kan EPI NO ’over strække’ vagina?

Nej, tværtimod. Ved gradvist at strække mellemkødet, er det muligt at undgå fødselsskader på bækkenbunden. Bugvæggen strækker og udvider sig gradvist i løbet af din graviditet mens mellemkødet kun har få timer til at gøre det samme. Træning med EPI NO forbereder bækkenbundsmusklerne og mellemkødet på det stræk en fødsel kræver, og hjælper samtidig din bækkenbund til en hurtigere heling efter fødslen.

 

Kan jeg bruge EPI NO hvis jeg har født før?

Ja. EPI NO træning stimulerer blodcirkulationen i bækkenbundsområdet og styrker musklerne. Dette kan gøre eventuelt arvæv mere fleksibelt og nemmere at strække. Hvis du har lokal smerte og ubehag bør du kontakte din læge eller jordemoder, inden du starter .

 

Kan jeg sætte fødslen i gang ved at træne med EPI NO?

Nej. I kliniske forsøg er der ikke indikationer for at træning med EPI NO medfører tidlig påbegyndelse af sammentrækninger eller for tidlig fødsel.

 

Er der risiko for infektion?

Hvis enheden er rengjort og desinficeret i overensstemmelse med brugsanvisningen er der ingen øget risiko for infektion. Det er vigtigt at du ikke deler din EPI NO med andre.

 

Kan ballonen springe?

Hver ballon er blevet testet op til størrelsen af ​​en fodbold. Ballonen består af medicinsk silikone og skal behandles forsigtigt – pas på med skarpe negle eller lignede.

 

Kan jeg få skader ved at træne med EPI NO?

Som ved al fysisk træning, bør du ikke overanstrenge dig. Når du træner med EPI NO skal du mærke et stræk, ligesom når du strækker andre muskler ud, men det må ikke gøre ondt.

 

Hvor langt ind i vagina skal ballonen indføres?

Halvdelen af ballonen skal indføres i vagina. For at forhindre ballonen i at blive trukket for langt ind i vagina, kan du holde fast i den del af EPI NO’en der er placeret uden for skeden. Det vil tage kun to eller tre træninger for dig at bestemme den optimale position af ballonen for dig.

 

Hvilken slags glidecreme skal jeg bruge sammen med EPI NO?

Du skal bruge en vandbaseret glidecreme når du træner med EPI NO. Vi har den vandbaserede glidecreme SYLK i vores sortiment, den finder du her.

 

Skal jeg stadig lave mellemkødsmassage når jeg bruge EPI NO?

 

EPI -NO har vist sig at være den mest effektive metode til at undgå skader på mellemkødet, da træning med EPI NO indebærer træning af hele åbningen af vagina. Mens mellemkødsmassage fokuserer typisk på den nederste del af vævet.