Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 København k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10-17

Tidsbestilling til prøverum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

”ANTI-AGE” PLEJE AF SLIMHINDER

Dine slimhinder fortjener forkælelse. Forestil dig, at du vil pleje dine slimhinder mindst lige så godt, som du plejer din ansigtshud. Hos Props & Pearls tilbydes en serie af unikke produkter, der supplerer hinanden i en sådan pleje.  

REPLENS vaginalgel ved daglige gener

REPLENS er det eneste hormonfri præparat, der er langtidsvirkende og dokumenteret lige så effektivt som lokal østrogenbehandling. REPLENS virker ved, at gelen binder sig til skedens inderside og afgiver fugt. REPLENS bidrager til: 

  • Cellernes væskevolumen i skeden øges
  • Elasticiteten i skeden forbedres
  • Skedens naturlige pH opretholdes
  • Irritation, kløe, svie forsvinder
  • Smerter ved samleje forsvinder

KØB REPLENS

 Barriere creme lindrer daglige gener

Vulva lipbalm er en balm som mindsker friktion og samtidig med at den plejer sart hud. Alternativit kan en 85% fedtcreme og påføres i indgang til vagina hver morgen efter badet. Det høje fedtindhold skåner slimhinderne blandt andet fordi det mindsker friktionen. På grund af det høje fedtindhold smelter cremen nærmest, når den kommer i kontakt med huden, hvilket også betyder, at den er nem og smertefri at påføre. 

KØB TIL UDVENDIG TØRHED


Geniale glidecremer

Brug altid glidecrem ved vaginal tørhed, når du er sammen med en partner eller bruger vibratorer. Det både øger fornøjelsen og skåner slimhinderne. Lubrasilk er en silikonebaseret glidecreme helt fri for parabener og anden kemi. 

KØB GLIDECREMER

Markedets bedste bækkenbundstrænere

Bækkenbundstræning styrker også slimhinderne. Hos Props & Pearls kan du få de mest lystige og effektive trænere. Læs mere under ”bækkenbundstræning”. 

KØB BÆKKENBUNDSTRÆNER