Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

29/04 - 2014

 LICHEN PLANUS

 

Lichen Planus er en inflammatorisk sygdom, der kan sætte sig overalt på huden, på neglene og på kroppens slimhinder. Sygdommen kan ligeledes være koncentreret omkring kønsorganerne hos både mænd og kvinder, hvilket kan give anledning til smerter, kløe og irritation ved sex og berøring. Lichen Planus er som Lichen Sclerosus en kronisk hudlidelse, der er karakteriseret som autoimmun, hvilket vil sige, at kroppens immunforsvar danner antistoffer, der angriber kroppens eget væv. 

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Hos Props & Pearls har vi gennem årerne mødt en del kvinder plaget af Lichen Planus omkring kønsorganerne, hvilket afspejler sig i vores e-shop, hvor du kan blive inspireret til og få indblik i, hvilke produkter, der kan hjælpe dig.  

 

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads i København til en personlig snak om din specifikke situation, samt gode råd til, hvordan du kan afhjælpe den. Bor du længere væk er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få personlig rådgivning pr. mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

Smerter ved sex pga. Lichen Planus? 

 

Derudover har vi et nyt projekt, der specifikt sætter fokus på smerter ved sex. Projektet hedder "When Love Hurts" og har som det første af sin art i Danmark til formål at skabe et anonymt og fortroligt rum, hvor kvinder med smerter ved sex kan finde viden, støtte og inspiration til at komme videre og tage hånd om deres problem. Du kan læse mere om When Love Hurts her

 

Har du Lichen Planus og smerter ved sex, kan du hjælpe os med at gøre When Love Hurts til et site, der imødekommer dig og dine behov. Læs mere her.  

 

Vil du vide mere? 

 

Lichen Planus har i Danmark en velorganiseret patientforening, hvor du kan blive klogere på sygdommen og få råd og vejledning til at komme videre. Læs mere her.

 

Lichen Planus er en kronisk hudlidelse, og der findes ikke endnu en behandling, der kan fjerne sygdommen 100%. Som ramt kan du imidlertid afhjælpe situationen, blandt andert ved hjælp af bækkenbundsøvelser på patientforeningens hjemmeside.