Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

29/04 - 2014

Endometriose

Find endometriose produkter samlet her

Endometriose er en sygdom i kvindens underliv, hvor livmoderens slimhinde (endometriosevæv) befinder sig uden for livmoderen, fx i bughulen og kan sætte sig på æggestokkene, bughinden, blæren, i og på tarmene mm. Endometriosevævet følger kroppens cyklus og er derfor blødende omkring menstruationen, men hvor blodet ikke kan komme ud gennem skeden bliver det i bughulen og optages i kroppen.

 

Tilstanden er for nogle kvinder yderst smertefuld -især omkring menstruation, mens den for andre nærmest ikke kan mærkes. Mange kvinder finder fx først ud af, at de har endomtriosevæv på æggestokkene, da de søger hjælp på en fertilitetsklinik pga. problemer med at blive gravide. Andre kvinder får diagnosen efter lang tids uforklarlige smerter i underlivet. Sygdommen kan først stilles 100% ved en vævsprøve fra bughulen.  

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Har du Endometriose kan du i vores e-shop finde inspiration til køb af produkter, der kan hjælpe dig videre ved fx at arbejde med desensibilisering, vibration, dilation eller afspændning.

 

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads i København til en personlig snak om din specifikke situation, samt gode råd til, hvordan du kan afhjælpe den. Bor du længere væk er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få personlig rådgivning pr. mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger her.  

 

Smerter ved sex pga. endometriose? 

 

Derudover har vi et nyt projekt, der specifikt sætter fokus på smerter ved sex. Projektet hedder When Love Hurts og har som det første af sin art i Danmark til formål at skabe et anonymt og fortroligt rum, hvor kvinder med smerter ved sex kan finde viden, støtte og inspiration til at komme videre og tage hånd om deres problem. Du kan læse mere om When Love Hurts her.

 

Har du Endometriose og smerter ved sex, kan du hjælpe os med at gøre When Love Hurts til et site, der imødekommer dig og dine behov. Læs mere her.

 

Vil du vide mere? 

 

Endometriose har i Danmark en velorganiseret forening, der specifik beskræftiger sig med sygdommen, arbejder for mere viden og information, samt bedre behandlingstilbud. Du kan læse mere på Endomtrioseforeningens hjemmeside her.