Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

28/06 - 2017

Props & Pearls har længe syntes, at der har manglet et produkt til når, man lige er blevet opereret for brystkræft. Det opererede område kan været hævet og føles stramt, hvilket kan have betydning for både hverdagens aktivitet og når man om aftenen lægger hovedet på puden for at sove.

Sådan skal det ikke være!

Firmaet Juzo har nemlig lavet et fint materiale til kvinder, som er generet af lymfødem, det materialet har vi fået lov til at bruge til kvinder, som lige har gennemgået en brystoperation. Vidunderlige frivillige kvinder syer stykkerne, så prisen kan holdes nede. Hos Props & Pearls oplever vi, at vi nu kan hjælpe nyopererede til at komme bedre, tryggere og nemmere igennem den første tid som brystopereret. 

SE PRODUKT I ESHOP

LÆS HVAD ANDRE SIGER OM COZYCOMPRESS:

- CozyCompress føltes så rar, gav mig god ro i området samt en let drænage væk fra såret. Det har været dejligt at få CozyCompress, så hurtigt efter min operation (mastektomi). Jeg synes, det skulle være muligt for alle at få en CozyCompress. Kan kun anbefale Cozy Compress (LA)

- CozyCompress er blevet min tryghedsven, når jeg skal sove (B)

- Måneder efter operation, har jeg oplevet en form for fantomsmerter, stikken og kløe, og CozyCompress mindsker det ubehag for mig. (R)

- Når jeg har hjemme dage går jeg med den i stedet for protesen fordi den virker utroligt blødgørende på vævet som eller hurtigt bliver lidt uelastisk og stramt trods vævsmassage og ugentlig fys. (M)

- Mærker forbedring når jeg bruger CozyCompress, når jeg ikke bruger den kan jeg mærke at jeg bliver hævet og hård igen. (A)