Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

28/06 - 2015

Props & Pearls har butik på Nikolaj Plads med åbningstider fra 10-17 tirsdag til fredag: Book tid her: https://props-pearls.planway.com

Alternativt kan du finde en del af vores sortiment i eshoppen. Er du i tvivl om hvad som passer til dig er du altid velkommen til at ringe til os og få personlig rådgivning.

 

Props & Pearls er en socialøkonomisk virksomhed, hvor alt overskud går til at skabe bedre vilkår for kvinder, der slås med problemer knyttet til brystkræft, underlivskræft, inkontinens eller underlivsgener som vaginisme, lichen sclerosus og vulvodyni.

Når du handler hos Props & Pearls, støtter du direkte dette arbejde. Vi takker for din støtte.

 

HER HAR PROPS & PEARLS ALLEREDE GJORT EN FORSKEL

* Information og hjælpemidler til kvinder strålet i underlivet

Kvinder strålet i underlivet kan have store gener fra arvæv og eventuelle sammenvoksninger i skeden. Med støtte fra den Obelske Familiefond har vi, på basis af research i udlandet, udviklet et sæt af guidelines og hjælpemidler, der kan bruges til at forebygge eller lindre disse gener. Materialer og hjælpemidler udleveres nu fra Odense Universitets Hospital og Herlev.

 

* Østrogenfri hjælp til vaginal tørhed, hos kvinder der ikke ønsker eller tåler lokal østrogen

Kvinder i anti-østrogenbehandling efter brystkræft oplever ofte voldsom tørhed i skeden.  De fleste af disse kvinder fik ordineret lokal-østrogen, hvilket man i andre lande har frarådet. Vi har fundet konkrete hormonfrie alternativer til lokal-østrogen og udført et omfattende informationsarbejde overfor hospitaler, gynækologer og patientforeninger. Vi har på denne måde bidraget til en ændret praksis på området.

 

* Kan en brystprotese være et smykke

Hos Props & Pearls synes vi, at hjælpemidler skal være både funktionelle og smukke. Det er vort ønske, at designere vil interessere sig for at komme med feminine, moderne og æstetiske løsninger også på dette felt. Derfor inviterede vi til en international designstafet under overskriften "kan en brystprotese være et smykke" 

Designstuderende rundt omkring i Europa har under overskriften "kan en protese være et smykke" udviklet en serie af fantastiske kunstværker, der alle - på meget forskellig vis - giver bud på, hvordan det også kunne være at bære protese. 

 

* What’s hiding behind the bush… har du fået det tjekket for nylig?

Med denne kampagne var Props & Pearls med til at sætte fokus på vigtigheden af, at også unge kvinder tager imod tilbud om forebyggelse af underlivskræft, der rammer kvinder i alle aldre.

 

* Kvindernes egen hjemmeside om bivirkninger af anti-østrogen medicin

Hvert år rammes cirka 4.000 danske kvinder af brystkræft. Mere end 70% af disse har en østrogenfølsom kræft og mange bliver tilbudt anti-østrogen medicin for at mindske risiko for tilbagefald.

Kvinder rapporterer hyppigt om bivirkninger af anti-østrogen medicinerne, som influerer negativt på deres rehabilitering. Det kan være gener som hedeture eller kraftige muskel/ledsmerter, der gør det svært at komme ud af sengen om morgenen eller få dagligdagen til at hænge sammen.

Bivirkningerne er for nogle så kraftige, at de fravælger medicinen til trods for, at det reducerer deres chancer for at overleve.

Hos Props & Pearls erfarer vi, at kvinderne oplever at stå alene med deres bivirkninger. De savner indsigt og støtte til, hvad de selv kan gøre for at få det bedre.  

Vi har med støtte fra OAK Foundation udviklet kvindernes eget website om bivirkninger - www.minebivirkninger.dk. Formål med websitet er at informere kvinderne om sammenhænge mellem bivirkninger og medicin og at inspirere kvinderne til, hvad de selv kan gøre for at mindske generne.

 

* KNIBNU.dk – digital kampagne der giver kvinder en unik chance for at styrke bækkenbunden

Bækkenbundstræning forbindes af de fleste kvinder med sur pligt og noget, der er usigelig træls. Props & Pearls har med støtte fra Nordea-fonden udviklet en digital knibekampagne, der sætter fokus på bækkenbunden på nye måder. Et 21 dages forløb med daglige øvelser, viden, fluff og reminders gør træningen sjovere og mere effektiv. Med kampagnen igangsættes verdens første knibebevægelse, hvor kvinder kniber i flok. Målet er, at gøre danske kvinder til verdens bedste knibere. Det er da en verdensrekord, der er værd at knibe efter.

 Husk handler du hos Props & Pearls støtter du en social økonomisk virksomhed, som arbejder for at hjælpe kvinder.

KLIK HER FOR LINK TIL SHOP