Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

LICHEN PLANUS

 

Lichen Planus er en inflammatorisk sygdom, der kan sætte sig overalt på huden, på neglene og på kroppens slimhinder. Sygdommen kan ligeledes være koncentreret omkring kønsorganerne hos både mænd og kvinder, hvilket kan give anledning til smerter, kløe og irritation ved sex og berøring. Lichen Planus er som Lichen Sclerosus en kronisk hudlidelse, der er karakteriseret som autoimmun, hvilket vil sige, at kroppens immunforsvar danner antistoffer, der angriber kroppens eget væv. 

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Hos Props & Pearls har vi gennem årerne mødt en del kvinder plaget af Lichen Planus omkring ig i kønsorganerne, hvilket afspejler sig i vores e-shop, hvor du kan blive inspireret til og få indblik i, hvilke produkter, der kan hjælpe dig.  

 

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads nr 23 i København til en personlig snak om din specifikke situation, samt gode råd til, hvordan du kan afhjælpe den. Bor du længere væk er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få personlig rådgivning pr. mail eller telefon.  

Smerter ved sex pga. Lichen Planus? 

 Oplever du Lichen Planus og smerter ved sex, kan du finde inspiration på When Love Hurts. Læs mere her.  

 

Vil du vide mere? 

 

Lichen Planus har i Danmark en velorganiseret patientforening, hvor du kan blive klogere på sygdommen og få råd og vejledning til at komme videre. Læs mere her