Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Endometriose

Endometriose er en sygdom i kvindens underliv, hvor livmoderens slimhinde (endometriosevæv) befinder sig uden for livmoderen, fx i bughulen og kan sætte sig på æggestokkene, bughinden, blæren, i og på tarmene mm. Endometriosevævet følger kroppens cyklus og er derfor blødende omkring menstruationen, men hvor blodet ikke kan komme ud gennem skeden bliver det i bughulen og optages i kroppen.

 

Tilstanden er for nogle kvinder yderst smertefuld -især omkring menstruation, mens den for andre nærmest ikke kan mærkes. Mange kvinder finder fx først ud af, at de har endomtriosevæv på æggestokkene, da de søger hjælp på en fertilitetsklinik pga. problemer med at blive gravide. Andre kvinder får diagnosen efter lang tids uforklarlige smerter i underlivet. Sygdommen kan først stilles 100% ved en vævsprøve fra bughulen.  

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Har du Endometriose kan du i vores e-shop finde inspiration til køb af produkter, der kan hjælpe dig videre ved fx at arbejde med desensibilisering, vibration, dilation eller afspændning.

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads i København.  

Smerter ved sex pga. endometriose? 

Oplever du Endometriose og smerter ved sex, kan du finde inspiration på When Love Hurts. Læs mere her.

 

Vil du vide mere? 

 

Endometriose har i Danmark en velorganiseret forening, der specifik beskræftiger sig med sygdommen, arbejder for mere viden og information, samt bedre behandlingstilbud. Du kan læse mere på Endomtrioseforeningens hjemmeside her.