Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

 Muskelspændinger 

 

Muskelspændinger, muskelkramper eller sammentrækninger er blandt de hyppigste årsager til kroniske smerter i maveregionen og underlivet/bækkenbunden hos kvinder. Spændinger i musklerne er et komplekst samspil af mange faktorer. Mange med fx Endometriose eller en tarmlidelse som Irritabel tarm, Morbus Chron eller Colitis Ulserosa oplever muskelspændinger i maveregionen og/eller bækkenbunden som følge af deres sygdom.

 

En kompliceret fødsel, en abort, keglesnitsoperation eller anden operation i underlivet (fx fjernelse af livmoder, æggestokke, ovariecyster mm.) kan ligeledes give anledning til spændte og overaktive muskler i bækkenbunden. Underlivsbetændelse, gentagende svampeinfektioner eller en irritabel blære kan ligeledes fordre, at underlivet spænder op i forsøget på at beskytte sig mod smerten eller ubehaget, der ikke vil gå væk. Kvinden går måske i en lang periode og er oppustet, opspændt og med smerter, hvilket kan forårsage spændingstilstande i bækkenbunden og mavemusklerne.

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Har du spændinger i bækkenbunden kan du i vores e-shop finde inspiration til køb af produkter, der kan hjælpe dig videre ved fx at arbejde med desensibilisering, vibration, dilation eller afspændning.

 

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads i København til en personlig snak om din specifikke situation, samt gode råd til, hvordan du kan afhjælpe den. Bor du længere væk er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få personlig rådgivning pr. mail eller telefon. 

 

Smerter ved sex pga. muskelspændinger? 

 

Derudover har vi et nyt projekt, der specifikt sætter fokus på smerter ved sex. Projektet hedder When Love Hurts og har som det første af sin art i Danmark til formål at skabe et anonymt og fortroligt rum, hvor kvinder med smerter ved sex kan finde viden, støtte og inspiration til at komme videre og tage hånd om deres problem. Du kan læse mere om When Love Hurts her.