Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Hjælp til selvhjælp

 

Hos Props & Pearls tror vi på, at der ligger en stor styrke i at kunne hjælpe sig selv. Du er velkommen til at besøge os i Loungen på Nikolaj Plads eller til at undersøge vores produktkatalog i vores e-shop her.

 

Hos Props & Pearls kan du bl.a. få hjælp ved følgende problemstillinger: 

 

Når hud og slimhinder er sarte 

Cremer og fugtpleje kan blødgøre og hele væv, samt fugte slimhinder, så friktion og smerte mindskes. I e-shoppen kan du finde helende og blødgørende cremer, parabenefri silikoneglidecremer samt østrogenfri fugtgel til slimhindepleje. Link til produkt udvalg

 

Hjælp til udvidelse og berøring (dilation og desensibilitering)

Dilatatorer kan bruges til at udvide vævet ved skeden samt vende dig selv til berøring på sensitive og ømme områder. Du lærer teknikker og metoder, som du kan bruge i dit eget tempo. Ved dilation er det dig, der sidder på føresædet og styrer i hvilket tempo, du har lyst til berøring, samt hvor meget eller hvorvidt noget skal føres ind i skeden. Dilatorer kommer i sæt og findes i forskellige størrelser og varianter og kan ydermere bruges ved muskelmyoser. Du kan læse mere og se vores udvalg af dilator i e-shoppen her. 

 

Vækkelse af nerver og blodcirkulation (vibration)

Vibratorer kan bruges til at vække nerver til lyst og nydelse. Øget blodcirkulation ilter og renser væv, som trænger til nyt liv. Vibration kan også fungere som massage af ømme punkter og myoser.

 

Mød os på online eller på Nikolaj Plads

I vores e-shop kan du læse mere om og få inspiration til at købe hjælpemidler tilpasset din situation. When Love Hurts om smerter ved sex. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørsmål. Mail info@propsandpearls.com

 

Hos Props & Pearls er der ingen pinlige spørgsmål - Vi er her for at hjælpe dig, så du bedre kan hjælpe dig selv.