Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Irritabel blære - Interstitiel Cystitis

 

Interstitiel Cystitis bliver også kaldt for smertefuldt blæresyndrom på dansk. Sygdommen er karakteriseret ved smerter i blære og underliv, samt en hyppig trang til at lade vandet for på den måde at få lindring fra smerterne. Nogle kvinder med IC rapporterer også om kramper i underlivet og kramper i eller omkring blæren. Vandladning kan derudover være smertefuldt. Symptomerne kan minde en del om blærebetændelse, hvilket ofte giver anledning til, at man få udskrevet antibiotika hos lægen. Dog har dette for patienter med IC kun en kortvarig effekt og de samme symptomer vender derfor tilbage efter et stykke tid. Læs mere om sygdommen her.   

 

Hvad kan Props & Pearls hjælpe med?

 

Har du Interstitiel Cystitis kan du i vores e-shop finde inspiration til køb af produkter, der kan hjælpe dig videre ved fx at arbejde med desensibilisering, vibration eller pleje af sart/irriteret hud og væv.

 

Du er til enhver tid velkommen i vores Lounge på Nikolaj Plads i København til en personlig snak om din specifikke situation, samt gode råd til, hvordan du kan afhjælpe den. Bor du længere væk er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få personlig rådgivning pr. mail eller telefon. 

 

Smerter ved sex pga. Interstitiel Cystitis? 

 

Derudover har vi et nyt projekt, der specifikt skal sætte fokus på smerter ved sex. Projektet hedder "When Love Hurts" og har som det første af sin art i Danmark til formål at skabe et anonymt og fortroligt rum, hvor kvinder med smerter ved sex kan finde viden, støtte og inspiration til at komme videre og tage hånd om deres problem. Du kan læse mere om When Love Hurts her

 

Vil du vide mere? 

 

Interstitiel Cystitis har i Danmark en velorganiseret patientforening, hvor du kan blive klogere på sygdommen og få råd og vejledning til at komme videre. Læs mere her

 

Derudover findes der en lang række udenlandske sites, der kan give mere information om sygdommen samt gode råd til specialkost, behandlingsformer mm. Du kan læse mere her.