Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Tidligere sagde man, at der var to muligheder for at behandle prolaps: Et støttepessar til at holde på skedevæggene, livmoderen eller en operation.

Nye studier har vist at individuel bækkenbundstræning tilbudt sammen med rådgivning om livsstilsændringer kan mindske prolapsgener, men om det kan hjælpe så meget, at man på langt sigt kan undgå operation vides ikke endnu. 

Det er altid en god ide at starte med at se på om der er nogle ting, man selv kan ændre på, for at mindske belastningen på bækkenbunden.

Start med at lave knibeøvelser gerne 5 gange om ugen. Knibeøvelserne kan bedre bækkenbundsmusklernes evne til at lukke åbningen i bækkenet, så skedevægge og livmoder understøttes. Det vigtigste er at nå til et punkt, hvor knibene kommer til at blive en naturlig del af hverdagen. Det betyder at man skal træne sine bækkenbundsmuskler til at kunne lukke på de rigtige tidspunkter, såsom før host, løft, skub, træk osv.

Undgåelse af forstoppelse er den anden vigtige faktor: Brug et afføringsmiddel. Undgå at presse!

 

STØT DIN PROLAPS

Ønsker du at understøtte din prolaps, kan du benytte en Contam skumprop. Du placerer proppen i skeden, den sørger for at prolapsen ikke trækkes yderligere ned.  Du kan bruge den i situationer, hvor du mærker større belastning som under sport, latterkursus, eller bare en dag hvor du skal stå mere end sædvaneligt.

Proppen er genanvendelig, så den kan bruges 7 gange uden at skulle skiftes ud.  

KØB CONTAM