Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Props & Pearls bækkenbundstrænere

 

Bækkenbundstrænere gør din knibe-træning nemmere og mere effektiv. På den måde er du sikker på at få et hurtigere resultat af din træning.

I vores butik kan du få 2 forskellige træningsapparater LUNA og EPINO. 

 

Få fat i bækkenbundstræning med bækkenbundstræner Luna:

Luna er til dig, der lige kan afse 5 minutter morgen og aften.

Med LUNA er det nemmere, hurtigere og sjovere at få en stærk bækkenbund. LUNA placeres i skeden. Når LUNA vibrerer, kniber du. Vibrationerne giver dig signal om at knibe. Spørgsmålet er blot om du er hurtig nok til at modsvare vibrationerne og stærk nok til at knibe omkring LUNA til at opleve en forbedring.

Vibrationerne guider dig igennem træningsprogrammet og indikerer din samlede præstation, så du kan følge den gradvise forbedring af din styrke.

KØB LUNA HER 

 

EPI NO - MÅLBAR BÆKKENBUNDSTRÆNING

EPI NO har en blød silikoneballon som du kniber omkring. Ballonen kan tilpasses i størrelsen, så den passer netop til dig; kvinder er jo ikke ens.

EPI NO har et lille display, der viser dig, hvor meget du kniber og om du slapper af mellem knibene. Med EPI NO lærer du at knibe det rigtige sted samtidigt med, at du bliver inspireret til at gøre det bare lige lidt bedre end sidst. 

EPI NO anbefales af gynækolog Christine Felding (Østrogen.dk) og uroterapeut Birthe Bonde  fordi den er nem at bruge og kan tilpasses dig. 

KØB EPI NO HER