Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

KEMOTERAPI

Forberedelse til kemoterapi: En klog kone sagde en gang ”forestil dig at aftenen inden kemoterapi er aftenen inden et maraton løb, gør dig klar mentalt, spis let og drik vand, gå en tur inden så kroppen er iltet og blodgennemstrømmet. Fyld køleskabet med koldt vand og gå i seng med ro” 

Hjælp til hud og hår: Kemoterapi kan være hårdt for hud, hår og slimhinder. Huden kan næres med kropsolier, som masseres ind med gode strøg, lad næsen og lysten bestemme hvilken duft du vælger. Det er om at vælge stimulanter som gør dig godt i denne tid.  Det er også godt at stimulere huden på issen og hårrødderne som spirer, hjælp til blodcirkulation ved brug af olier og evt. en hovedbundsmassage børste.

Slimhinder er sarte størrelser og kommer nemt ud af balance. Tørre slimhinder kan give gener i det daglige eller i særlige situationer. Har du problemer med slimhinderne har vi forskellige løsningsalternativer. Kontakt os forklar din situation så vi kan fortælle dig hvilke muligheder der er. Enten til genopbygning eller beskyttelse af slimhinder oralt eller vaginalt.  

Kvalme: Kemoterapi kan give kvalme, nogle har glæde af kvalmearmbåndet seaband som kan tage toppen af kvalmen. Det er ikke noget vi sælger. Akkupunktur hjælper mange der slås med kvalmen. Ligesom det kan anbefales at tale med en diætist om hvilke fødevarer der fungerer bedst for dig. For på tom mave bliver kvalmen blot større.