Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

STRÅLING

Stråling på bækkenet kan gives både ind- og udvendigt, og behandlingen kan i første omgang give hævet, rød og varm hud.

Nogle opleve senere bivirkninger ved at skedens vægge vil have en tendens til at "klistre sammen" og blive mere uelastiske. For at undgå dette kan du udvide skeden ved hjælp at en attrap. Dette kan være en vaginal dilator eller en hegar. 

Vi anbefaler et dilator sæt, som består af forskellige størrelser af dilatorer. Med sættet kan du gradvist i dit eget tempo arbejde på at bearbejde dit væv i skeden. Dilatorerne sættes på et håndtag som gør det nemmere dels at indføre dilatoren, men også at bearbejde vævet i skeden. Dilatorerne er lavet af plastik, så de er glatte, nemme at indføre og mulige at gøre rene.

Det kan for mange være en overvindelse at komme igang med at bruge dilatorer, men efter et stykke tid indtræffer den gode rutine, og med den også et godt kendskab til bækkenbunden.  

Vi vil meget gerne bistå dig og du må endelig kontakte os, hvis du har forspørgelser eller ønsker gode råd.  

Det er også muligt at kombinere dilator brug med vibratorer for at øge blodcirkulationen og iltning af vævet. For nogle er det også en vej tilbage til lyst og nydelse.

Tørre slimhinder er ikke et ukendt fænomen efter strålebehandling. Det kan være gener, som alene relatere sig til gener ved samleje. Her anbefales en glidecreme af god kvalitet. Andre oplever i daglig dagen gener ved tørre slimhinder. For nogle er lokal østrogen en mulig behandling, og for andre er en lokal østrogenfri og parabenefri fugtgivende gel ved navn Replens en god mulighed. Replens er et anerkendt produkt som anbefales mange steder. læs mere på www.replens.dk

Se e-shop for produkt forslag:   

Dilatorsæt

Vibrator

Glidecreme

Replens