Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

Pas på den spændte bækkenbund

Mange kvinder er spændte i bækkenbunden. Uden at være klar over det går de og spænder i musklerne. Det kan fører til myoser og kroniske spændinger i bækkenbunden.

Det er vigtigt, at du kender følelsen af en afspændt bækkenbund før du kaster dig ud i knibeøvelser. Først når du er istand til at give helt slip på bækkenbunden kan du få det optimale ud af dine knib. En knibeøvelse er lige meget fokus på at knibe som at give slip på knibet.

Både før og under knibeøvelserne skal du bruge god tid på afspænding. Hold fokus på at du kan give mere og mere slip i din bækkenbund.

Til dette kan vi anbefale dig at bruge

  • Mellemvibrator kan du bruge til at masserer din bækkenbund. Det afrundede hoved er lige til at dykke ned i musklen og løsne den op.  Brug den flade side til at lave gennemstrømning i hele vagina. Med blodgennemstrømning kommer affaldsstofferne væk og der kommer ilt til musklen. Køb

 

  • EPI NO, et perineometer, der med et lille display viser dig, hvor god du er til at knibe og ikke mindst til at slappe af igen.

 

For de som oplever en forsnævring i skeden pga arvæv eller spændinger eller andet kan et dilatorsæt være en af vejene til at udvide skeden igen. 

 

KIG I WEBSHOPPEN FOR FLERE INFORMATIONER OM HJÆLPEMIDLER