Information

Props & Pearls Aps
Nikolai Plads 23
1067 K⊝benhavn k
Telefon 35 25 14 40

Åbningstider

Mandag: LUKKET

Tirsdag - Fredag: 10-17

Tidsbestilling til pr⊝verum anbefales

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret.

 

 

 

 

BRYSTPROTESER

Udvalg, ekspertise og tid

Tre elementer, som er nødvendige for at den rette brystprotese kan udvælges.

Udvalg

Uagtet hvor dygtig en ekspedient er til at tilpasse en brystprotese, kommer man ikke langt uden et udvalg. Ikke bare et udvalg af størrelser, men også et udvalg af modeller. Der bør være adgang til et udvalg af 3 typer fylde for at kunne matche rundingen af et bryst.

Hos Props & Pearls lægger vi vægt på at have brystproteser af god kvalitet. Vi går ikke ind for at have lavkvalitets brystproteser på hylden. Hos Props & Pearls har vi valgt at føre Amoenas sortiment. Amoena står for det største udvalg af brystprotese modeller. De er first movers, de opfandt den selvsiddende brystprotese og arbejder hele tiden for at forbedre deres produkt. De holder fast hvor andre giver slip. De vælger at føre brystproteser i mere end en farvetoner. Props & Pearls sætter pris på Amoenas kvalitet.

Ekspertise 

Det kræver et trænet øje at kunne finde den rette brystprotese. Derudover er det vigtigt at ekspedienten kan forklare hvilke konsekvenser, der følger at vælge en brystprotese frem for en anden. Disse beslutninger skal fremlægges, så det gør kvindens valg nemmere at træffe. Hos Props & Pearls har vi mange års erfaring med at forklare hvilke proteser som dækker hvilke behov. 

Tid 

Det tager tid at finde den rette protese. Det er ikke et produkt, som bare lægges frem. Brystproteser skal prøves og vurderes og det tager tid. Er det første gang til brystprotese eller første gang til den klæbende brystprotese, så kræver det mere tid. Det er vigtigt at kvinden får en god introduktion, så når hun kommer hjem, at hun føler at hun er kommet et sikkert skridt videre. Hos Props & Pearls sætter vi som udgangspunkt 1 time af til første gang. Det er ikke sikkert det tager så lang tid, men det skal tage sin tid. 

 

 

Book en tid i prøverummet: book online: ring 3525140 eller skriv på info@propsandpearls.com så finder vi en tid som passer dig. Find inspiration i vores e-shop

 

Hos Props and Pearls har vi et bredt udvalg af markedets bedste proteser – eller props som vi også kalder dem.  

Props til lommer 

Props der sidder selv 

Props der er lette som skum                                       

Props i forskellige hudfarver 

Glasklare svømme/bade props  

Props til sport eller fest 

Nipples...som prikken over i’et